Чоловік повідомив поліції, що на узбіччі дороги з пожвавленим рухом транспорту, біля лісу, сидить малолітня дівчинка. Нікого з дорослих поруч дитини не було, лише купа будівельних матеріалів.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Група реагування патрульної поліції Уманського районного управління поліції негайно виїхала на вказане місце.

На 557 кілометрі автодороги “Стрий-Ізварине” на приїзд поліцейських чекали небайдужі громадяни, серед яких журналіст Юрій Лисий та поліцейський з Кіровоградщини. Люди хвилювалися аби з дитиною нічого не трапилося і не залишали 7-річну дівчинку на самоті.

Втім, коли інспектори прибули, на місці дитини вже не було. Її, разом із залишками будівельних матеріалів, забрав батько. Маючи орієнтування, поліцейські зупинили автомобіль в якому були чоловік і дівчинка. Правоохоронці запросили їх до Уманського районного поліції, аби з’ясувати всі обставини події.

42-річний уманчанин пояснив, що забирав будівельні матеріали на узбіччі траси. Частина не влізла до салону, як і дитина.

Дорослий чоловік прийняв рішення залишити 7-річну доньку на автодорозі, аби вона приглянула за речами поки він відвезе частину до Умані та не повернеться за нею.

Ювенальні інспектори провели бесіду з батьком та дівчинкою. Під час спілкування з поліцейськими чоловік визнав, що вчинив неправильно і добре, що все закінчилося — добре.