Підсумки спортивного місяця вже традиційно на Черкащині підводять визначенням кращого спортсмена. За результатами виступів на змаганнях у листопаді на звання кращого претендували двоє кандидатів: велоспортсмен Віталій Новаковський та фехтувальниця Олена Прокуда. Експертна комісія при відділенні НОК України в Черкаській області проаналізувала результати та голосуванням визначила переможця. Кращою спортсменкою листопада стала Олена Прокуда.

Про це інформує Відділення НОК України у Черкаській області, передає ChesnoNews.

Переможницю та її тренерку Людмилу Шкалікову олімпійський осередок Черкащини відзначить грамотою та грошовою премією.

Майстер спорту України міжнародного класу Олена Прокуда взяла участь у Кубку Європи з фехтування на шаблях в місті Орлеан (Франція). Серед 330 учасників з різних країн спортсменка посіла четверте місце. Її результат – 350 очок. Тренує Олену Людмила Шкалікова.

Майстер спорту України Віталій Новаковський у листопаді став учасником двох змагань, де здобув призові місця. На чемпіонаті України з велосипедного спорту (крос) в індивідуальній гонці на час (всі вікові категорії) у Кропивницькому спортсмен здобув друге місце в індивідуальній груповій гонці та третє місце в естафеті. На Кубку України з велосипедного спорту (крос) в індивідуальній гонці в Миколаєві Віталій посів третє місце в індивідуальній гонці на час. Його результат – 325 очок. Тренує спортсмена Віталій Степаненко.