Сім’ї з Уманського району стала у нагоді кнопка «Термінового виклику поліції», коли на їхнє подвір’я проник агресивний чоловік. Вгамувати його вдалося лише правоохоронцям.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ChesnoNews.

О чотирнадцятій годині на пульт централізованого спостереження Уманського районного відділу Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «тривога» з приватного будинку в селі Родниківка.

Прибувши на місце, наряд реагування виявив на території садиби чоловіка, який поводив себе неадекватно, бив ногами й руками в двері та вікна будинку, кричав, висловлювався нецензурною лайкою та погрожував господарям, які, не на жарт злякавшись, змушені були натиснути «тривожну» кнопку.

На зауваження поліцейських дебошир не реагував, натомість – почав кидатися в бійку з правоохоронцями. Декілька секунд знадобилося наряду щоб його заспокоїти за допомогою кайданок.

У ході перевірки встановлено, що правопорушник 1988 року народження, раніше неодноразово судимий. Затриманого передано слідчо-оперативній групі Уманського РУП.