15 грудня у черкаському Палаці спорту «Будівельник» за підтримки Parimatch Ukraine відбувся Матч зірок українського футзалу.

Черкаси стали третім містом в історії українського футзалу, після Львова та Рівного, яке приймало подібне дійство. Вітали учасників і гостей свята Перший віце-президент Асоціації футболу України Вадим Костюченко, Президент Асоціації футзалу України Сергій Владико, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Вітали цього вечора і легендарний склад збірної України на чолі з тренером Геннадієм Лисенчуком, який 25 років тому виборов бронзові нагороди Чемпіонату світу. Особливо приємно, що одними з лідерів тієї команди були черкащани Сергій і Юрій Усаковські та Володимир Обіход.

Після приємних спогадів на черкаському паркеті засяяли сучасні зірки українського футзалу. Відносини у поєдинку з’ясовували збірні Сходу та Заходу.

Поєдинок, як всі розуміли, був виставковим, тому гравці, зібрані з різних команд Екстра-ліги, особливо не напружувалися і намагалися більше грати на техніку, порадувати глядачів. Захід був кращим у першому таймі, Схід домінував у другому, і в результаті все закінчилося з рахунком 6:6, а більшість голів виявилося досить красивими.

Також у перерві було проведено серед гравців три конкурси – на найсильніший удар, найточніший удар та на найкращу техніку. А святкового настрою додавали виступи групи підтримки “Golden Ladies”.

Всі отримали задоволення – гравці, глядачі, так що цю традицію потрібно обов’язково продовжувати. Продовжувати, розвивати та покращувати.

Захід – Схід 6:6

Голи: Когут (4), Фаренюк (9), Волянюк (12, 19), Кузь (17) – Білоцерківець (9), Корсун (18, 24), Зеленкевич (27, пен.), Катеринін (28), Зварич (29)

Команда Заходу

Стартова четвірка: Артем Фаренюк, Данило Абакшин, Михайло Волянюк, Ярослав Лебідь

Воротарі: Роман Колток, Олександр Сухов

Універсали: Євген Сірий, Роман Горпинич, Роман Кордоба, Тарас Кузь, Юрій Когут, Владислав Первєєв

Головний тренер: Валерій Легчанов

Команда Сходу

Стартова четвірка: Микола Білоцерковець, Клаудіньо, Михайло Зварич, Ігор Корсун

Воротарі: Юрій Савенко, Кирило Ципун

Універсали: Дмитро Бондар, Євген Ланко, Яссін Ессаргіні, Денис Зеленкевич, Віталій Катеринін, Віталій Дзюба