Відома українська психологиня та телеведуча Наталія Холоденко підтримала соціальну ініціативу Благодійного фонду «Квітна» та стала учасницею проекту «Обіцяй собі берегти себе».

Наталія Холоденко щодня допомагає українкам зберігати своє ментальне та психологічне здоров’я, долати складні життєві ситуації та реалізовувати власний потенціал. Аби жити на повну, кожній людині необхідно в першу чергу бути здоровим. Саме з цією метою відома психологиня звернулася до українських жінок із закликом: «Обіцяй собі берегти себе! Обов’язково додай у свій план візит до мамолога всього один раз на рік. Ця проста процедура допоможе зберігати спокій і бути впевненою у своєму стані організму».

Нагадаємо, що «Обіцяй собі берегти себе» — соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні. Головна мета проекту — здорова і щаслива українка. Врятувати одне життя — значить врятувати все людство. Але рятувати інших потрібно, почавши з себе. Саме тому проект і носить назву: Обіцяй собі берегти себе.

Участь у ньому вже взяли і продовжують брати відомі українські жінки. Наші зірки власним прикладом показують, що важливо берегти себе і проходити обстеження. Це не страшно, це потрібно робити регулярно і всім. Кожна з учасниць проекту — кумир для тієї чи іншої українки, тому їхні меседжі часто працюють краще, ніж рекомендації лікарів.