Які саме проєкти будуть реалізовані у Черкасах у 2022 році за програмою «Громадський бюджет», повідомив начальник відділу підтримки громадянського суспільства управління інформаційної політики Олексій Дубовий.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

«Цьогоріч до голосування було допущено 62 проєкти. З них голосуванням містяни обрали 37 переможців. Проєкти були розділені на 4 категорії: «малі бюджетні», «великі бюджетні», «малі громадські» та «великі громадські». Усього на реалізацію обраних громадою проєктів знадобиться близько 28,5 млн.грн.», – розповів Олексій Дубовий.

Серед малих бюджетних: придбання радіотелеметричного електроенцефалографу для КНП «Черкаська міська дитяча лікарня», Придбання сучасного інвентарю для ДЮСШ з веслування ЧМР; капітальний ремонт будівель КНП «Друга Черкаська міська лікарня відновного лікування» (пандусів) за адресою вул. Золотоніська, 2 в місті Черкаси».

Серед великих бюджетних: спортивний майданчик для занять спортом та відпочинку для дітей початкової школи Черкаської гімназії № 31; відкритий спортивний простір на території Черкаської гімназії № 9 для занять фізичною культурою; заміна покриття легкоатлетичних бігових доріжок по периметру стадіону для учнів 26 та 30 шкіл та жителів мікрорайону.

Серед малих громадських: 700-річчя у затінку дерев; тренажерна зала для занять на свіжому повітрі спортом біля пляжу «Живчик»; облаштування дитячого майданчика у сквері “Затишний”.

Серед великих громадських: Забезпечення пожежної безпеки центральної частини м. Черкаси шляхом встановлення наземних пожежних гідрантів по бул. Т.Г. Шевченка та вул. Хрещатик; проведення ремонтних та відновлювальних робіт міського фонтану на площі 700-річчя м. Черкаси з упорядкуванням клумб на території площі; облаштування арт-скверу “Диво звірі”.

Із повним переліком проектів-переможців можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ.