Виконавчий комітет ухвалив рішення про дострокове розірвання в односторонньому порядку договору на перевезення автомобільним транспортом на автобусному маршруті №33 «Річковий вокзал – вул.Руставі».

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Як пояснив заступник директора департаменту ЖКК Андрій Наумчук, ДП «Чарз Авто», з яким був підписаний договір, порушило декілька його пунктів. А саме:

• впродовж одного місяця з моменту підписання договору за власні кошти обладнати всі автобуси, які будуть обслуговувати маршрут, засобами GPS-моніторингу із забезпеченням безперебійного надання даних та можливістю їх відновлення в разі відсутності GPS-зв`язку, впродовж робочої зміни ТЗ, підключити їх до системи централізованого моніторингу замовника;
• забезпечити належну експлуатацію та постійну роботу встановлених засобів GPS-моніторингу, а також їх ремонт, модернізацію та заміну;
• обслуговувати маршрут автобусами у кількості 8 одиниць.

Разом з тим, виконком призначив іншого перевізника на цьому маршруті. Ним стало приватне підприємство «Медіт Сервіс», адже раніше воно посіло друге місце у конкурсі з перевезення пасажирів на маршруті №33. Договір з ПП «Медіт-Сервіс» укладуть із 23.12.2021 до 05.01.2022 року. Після цього буде проведений новий конкурс.