23 грудня у селі Нова Дмитрівка Новодмитрівської об’єднаної територіальної громади в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» відкрили поліцейську станцію, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у 16 довколишніх селах.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

У важливій для територіальної громади події взяли участь заступник начальника ГУНП в Черкаській області Сергій Коваленко, заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області Олексій Прокопенко, голова громади Артем Кухаренко та депутати сільських та селищних рад.

«Я вважаю, що це гарне рішення і правильна програма, яка нам допомагатиме забезпечувати спокій, комфорт та безпеку життя жителів нашої громади» – заначив Артем Кухаренко.

Керівники поліції області ознайомились з умовами, в яких нестиме службу поліцейський офіцер громади: станція обладнана меблями, комп’ютерною технікою, доступом до мережі Інтернет, а також забезпечені комфортні умови для спілкування громадян із поліцейським.

Відкриття поліцейської станції, безумовно, має велике значення для місцевих мешканців. Відсьогодні я чекаю на всіх, хто потребує моєї допомоги, тут, за місцем розташування станції, аби у нашій громаді люди знали, що з будь-якого питання вони можуть до мене звернутись 24/7, – зазначив дільничний офіцер поліції Роман.

Голубничий Роман Миколайович дільничний офіцер поліції Новодмитрівської об’єднаної територіальної громади т. 0730529626.