«Черкаські Мавпи» відіграли заключний матч у 2021-му році. Насичена гра з «Київ-Баскетом» завершилася з рахунком 68:85. Гра завершувала рік для обох команд – «Мавпи» в разі успіху могли вийти на десяту сходинку турнірної таблиці, а ось «Київ-Баскет» міг повернуться до топ-3.

Про це інформує пресслужба черкаського баскетбольного клубу, передає ChesnoNews.

Перша половина гри виявилась рівною – жодна команда не могла відірватись більше, ніж на 5 очок, а обидві чверті завершились з рахунком 16:16. У команд була не надто гарна результативність (40% у гостей і 33% у господарів), рівність за підбираннями (по 22), а у киян 7 втрат проти 5 у господарів, хоча за перші 20 хвилин команда Багатскіса зробила одразу 7 блок-шотів.

Вирішальною в матчі стала третя чверть, в якій Київ-Баскет виконав ривок 17:2, в результаті чого на останню перерву команди пішли за рахунку 44:57. В останній десятихвилинці Черкаські Мавпи знову вирівняли ситуацію на майданчику, але повернути інтригу до матчу не вдалось.

Київ-Баскет втримав свою перевагу до кінця гри і здобув перемогу – 68:85. Найрезультативнішим у Мавп був Генрі Дугат, який набрав 16 очок і зробив 6 підбирань.