Наступний рік пройде під заступництвом Синього Водяного Тигра, який любить помірність у всьому. Астрологи розповіли, як прикрасити будинок та ялинку, щоб залучити благополуччя у 2022 році.

Як прикрасити будинок до Нового 2022 року

У 2022 році, як і у 2021, будуть доречними натуральні відтінки. На рік Тигра найкращим вибором стануть природні кольори: бірюзовий, блакитний, коричневий, пісочний, чорний. Новий покровитель оцінить таке забарвлення, і його прихильність допоможе залучити успіх на весь рік. Уникати варто забарвлень, що кричать: червоний, фіолетовий і кислотні відтінки не допоможуть привернути увагу Тигра, а лише відлякають його.

Не лише прикраси, а й стиль допоможуть залучити успіх. Весь 2022 актуальним буде екологічний стиль, тому вибирати найкраще натуральні тканини та декорації. Природні акценти підтримають кімнатні рослини, лляні скатертини, керамічний і глиняний посуд.

Доповнити інтер’єр можна за допомогою вінків з ялинових гілок або сухоцвітів. Прикраси, виконані своїми руками, особливо цінуватимуться Тигром, і напередодні новорічних свят можна зайнятися їх виготовленням всією сім’єю.

Як прикрасити ялинку на рік Водяного Тигра

Головною окрасою будинку, безсумнівно, залишається ялинка, і прикрасити новорічне деревце потрібно також у природній гамі. Велика кількість прикрас і гірлянд не знадобиться: витримана колірна гама та невелика кількість лампочок будуть найкращим варіантом.

Астрологи рекомендують дотримуватися певних відтінків: сині, блакитні та бірюзові кулі чудово виглядатимуть на святковому дереві, а натуральні шишки підкреслять його красу.

Під ялинку або поруч із нею варто помістити фігурку нового покровителя, а під неї покласти купюру. Завдяки такій хитрощі у 2022 році вдасться залучити гроші та сімейне благополуччя.