23 грудня, поліцейські Черкаського районного управління затримали черкащанина, який незаконно зберігав та збував особливо небезпечний наркотик. Зловмиснику оголошено про підозру та обрано запобіжний захід.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Поліцейським надійшла інформація, що раніше судимий 28-річний місцевий житель здійснює незаконний збут наркотичних засобів на території міста Черкаси. Під час відпрацювання правоохоронці провели оперативну закупку та затримали зловмисника із забороненою речовиною.

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Разом з тим проводиться перевірка причетності чоловіка до вчинення інших кримінальних правопорушень на території міста Черкаси та району. Слідство триває.