Беттінг в Україні має свої особливості. Це пов’язано з відсутністю законодавчої бази, яка могла б контролювати діяльність букмекерів. Саме тому азартні сайти блокуються інтернет-провайдерами. Гравці не можуть отримати доступ до ставок на спорт та функції особистого кабінету. Усі переваги та тонкощі укладення парі перерахували в інформаційній статті про легальні букмекерські контори в Україні.

Чим відрізняються легальні букмекери?

Легальна букмекерська контора — це офіційний сайт, який має державну або міжнародну ліцензію. В Україні досить мало порталів з державної ліцензію, оскільки ставки на спорт онлайн не врегульовані. Через це адміністратори подібних ресурсів звертаються до міжнародних регуляторів, проходять перевірки, після яких отримують ліцензії.

Лише наявність ліцензії може гарантувати стабільність та чесність виплат, розрахунки виграшів, об’єктивність коефіцієнтів. Інформація про ліцензію обов’язково повинна бути на сайті букмекерської контори із зазначенням номера та серії. Ви можете звернутися до регулятора з метою перевірки конкретної букмекерської контори.

Переваги ліцензії букмекерських контор

Наявність дозволу на азартну діяльність передбачає наступні переваги:

  • дотримання букмекерською конторою усіх стандартів відповідальної гри;
  • доступ до платіжних сервісів, які обслуговуються на території вашої країни;
  • об’єктивні значення коефіцієнтів на всі події букмекера;
  • висока якість обслуговування клієнтів зі швидким доступом до служби підтримки.

Якщо букмекерська контора в Україні немає ліцензії, ви не можете розраховувати на отримання заробітку, конфіденційність даних, оперативність при обробці платежів.

Як обрати найкращу букмекерську контору: перелік критеріїв

Українській беттінг пропонує безліч порталів для укладення парі на спортивні події. Але, обрати найкращих букмекерів досить складно. Дослідити діяльність кожної контори майже неможливо, оскільки процедура передбачає створення акаунту.

На що звернути увагу при виборі бк?

Для зручності ви можете скористатися готовими оглядами з урахуванням переваг та недоліків, особливостей контенту. Додатково рекомендуємо перевіряти обраний портал за наступними критеріями:

  • наявність ліцензії;
  • кількість спортивних подій та напрямків, наявність інших форматів азартного контенту;
  • доступні способи отримання заробітку та поповнення рахунку, терміни обробка платежів;
  • розпис на сайті інформаційних блоків із зазначенням правил, стандартів відповідальною гри, умовами укладення парі;
  • доступність платіжних систем. Для українських гравців важлива наявність банківських карток;
  • ліміти. Варто проаналізувати, яким мінімальний депозит, ставка, сума виведення грошей передбачені букмекером.

Як збільшити шанси отримання прибутку в букмекерських конторах?

Для збільшення шансів на прибуток в бк потрібно уважно вивчати правила укладання парі на конкретному сайті. Варто враховувати, що прибуток залежить від розміру ставки. Якщо виграєте з мінімальними ставками, розраховувати на солідні ви гроші не варто.

Дотримуватися стратегій, які ви можете знайти в інтернеті, потрібно обережно. Це пов’язано з ризиками, тонкощами беттінгу. Використовуйте стратегії варто лише у тому випадку, якщо ви маєте певні навички та можете контролювати процес гри.