Негода вирувала цієї ночі в Уманському, Звенигородському та Черкаському районах. Втім, на ранок 28 грудня проїзд державною мережею автомобільних доріг забезпечено, обмежень у русі немає. Дороги області розчищають від снігу понад 60 снігоприбиральних машин.

Про це повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Черкаській області, передає ChesnoNews.

Снігопад розпочався ввечері 27 грудня з Уманщини, відразу на автодороги виїхала снігоприбиральна техніка для забезпечення безпечного проїзду. Пізніше снігопад розпочався і в інших районах області. Проводилися роботи із очищення від снігу та з обробки покриття автодоріг протиожеледними матеріалами для ліквідація зимової слизькості та недопущення утворення ожеледиці.

Впродовж доби на автодорогах Черкащини працювало 62 одиниці спецтехніки та 70 працівників. За добу використано понад 500 тонн протиожеледної суміші. Дорожні підрядні підприємства Служби автомобільних доріг у Черкаській області працюють в цілодобовому режимі для забезпечення безпечного та комфортного проїзду автошляхами області.

У зв’язку з негодою роботи із очищення від снігу та обробки покриття автодоріг протиожеледними матеріалами на автодорогах області продовжуються.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці.

Керуючи транспортними засобами за складних погодних умов, будьте особливо уважними та обережними, чітко дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху. Уникайте різкого гальмування та ризикованого маневрування.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Черкащини, звертайтеся телефоном до диспетчера Служби автодоріг області: +380472317819, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.