Астрологи назвали п’ять знаків Зодіаку, які здатні зіпсувати настрій усім у новорічну ніч на 2022 рік. Це стосується Овнів, Близнюків, Раків, Левів та Риб.

Про це розповідає ChesnoNews з посиланням на іноземні ЗМІ.

Овен

Овни можуть розлютитися і почати бійку прямо в розпал веселощів. Свято може бути повністю зіпсоване, а близькі дивитимуться на Овнів розчаровано. Щоб цього уникнути, потрібно в момент закипання подумати про наслідки, про те, що зараз свято, що цены до чого хорошого не призведе, і заспокоїться.

Близнюки

Близнюкам зіпсують настрій плани, які можуть вийти з ладу. Якщо все почне складатися не так, як собі запланував представник цього сузір’я, то істеричні крики перервуть усі веселощі у новорічну ніч. Варто постаратися налаштуватись на те, що все може піти не так, як було задумано і заздалегідь продумати альтернативні шляхи.

Рак

Компанія у святкову ніч може підвести Раків, все може закінчитися бурхливим конфліктом. Тому астрологи радять святкувати з тими, з ким апріорі не може виникнути жодних скандалів та бажано не вибирати велику компанію.

Лев

Левам потрібно бути обережними з алкогольними напоями, тому що на ранок буде дуже соромно за свої п’яні витівки у ніч перед Новим роком.

Риби

Риби ж відчують потоки депресії і зневіри, і вони можуть впасти у цей стан туги в самий невідповідний для цього момент – новорічну ніч. Щоб не сидіти сумно в кутку, дивлячись у підлогу і ридаючи, варто себе перебороти і знайти сили для того, щоб витягнути з себе весь негатив, постаратися розвіятися і бажано піти у комфортну для себе велику та веселу компанія, яка не дасть нудьгувати.