А яку роль у вашому житті відіграє спорт? Є люди, які вважають його даремною тратою часу, а інші ж не бачать свого життя без спорту, і їх, на щастя, більше ніж перших. До останніх можна віднести колишнього клієнта Черкаської районної служби зайнятості пана Анатолія з Байбуз.

Про це інформує Черкаська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Після здобуття вищої освіти за спеціальністю «фізичне виховання», чоловік працював тренером-викладачем, а згодом очолив Черкаську районну дитячо-юнацьку спортивну школу. Однак після реорганізації закладу, Анатолій втратив цю роботу.

За сприянням у працевлаштуванні він звернувся до Черкаської районної філії обласного центру зайнятості.

Разом із кар’єрним радником активно займався пошуком роботи відповідно до освіти та професійного досвіду. Свого життя він не уявляв без спорту, тому і результат не забарився.

Завдяки децентралізації, громади району отримали поштовх для розвитку та можливість залучення кваліфікованих кадрів для організації та реалізації розширених функцій місцевого самоврядування.

Нині Анатолій розвиває спортивну галузь на посаді спеціаліста відділу культури молоді та спорту виконавчого комітету Мошнівської сільської ради.

Ветеранська волейбольна команда та дитячі футбольні команди Мошнівської громади  беруть участь у спортивних заходах району та області.

«Сьогодні нам є чим пишатися. Наша футбольна команда «Штурм» стала чемпіоном, володарем Кубку і Суперкубку району з футболу. Ще маю багато планів на майбутнє, зокрема розвиток жіночих видів спорту в громаді», – поділився пан Анатолій.