30 грудня у селі Степанки, Черкаського району в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» відбулося відкриття поліцейської станції.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

З урочистою подією громаду привітав заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області Олексій Прокопенко, начальник відділу поліцейської діяльності №1 Олександр Овсієнко та голова громади Ігор Чекаленко.

«Це результат цілеспрямованої роботи, тісної співпраці місцевої влади та Головного управління Національної поліції в Черкаській області. Безпека жителів пріоритетне завдання у роботі поліцейського офіцера громади. А співпраця поліції та громади – найкращий спосіб її забезпечити», – наголосив Олексій Прокопенко.

Після урочистого відкриття всі бажаючі могли оглянути нове службове приміщення, де є робочий кабінет, кімната відпочинку та кімната для прийому їжі. Будівля повністю відремонтована – забезпечені комфортні умови для спілкування громадян із офіцером.

Поліцейський офіцер громади обслуговуватиме територію 7 населених пунктів Степанківської об’єднаної територіальної громади також для оперативного реагування на виклики старший лейтенант поліції Юрій Давиденко забезпечений службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та всім необхідним для забезпечення правопорядку на території обслуговування.