Відкриття, робочі будні, підсумки досягнутого та плани на 2022 рік. Черкащина закриває 2021 рік і переходить до 2022-го. З новорічними святами привітав областян очільник ОДА Олександр Скічко у своєму відеозверненні.

– Із прийдешніми святами вас! Із Новим роком! Дякую за 2021-ий!, – зазначив Олександр Скічко у зверненні. – Він був насичений подіями. Робочі підсумки вже підбиті. Для мене цей рік був роком змін. У лютому я очолив Черкаську ОДА і повернувся в рідне місто. Кардинально змінив своє життя, але ні на мить не шкодую. Із командою ми дали старт якісним змінам на Черкащині.

Зокрема, за рік побудували до 400 кілометрів доріг, тисячі квадратних метрів об’єктів інфраструктури. Саме з нашої області розпочалась вакцинальна кампанія в Україні.

– У 2021 році разом із країною я відзначив свої 30, – пригадав посадовець. – І тепер ви можете почути, як б’ється #СерцеУкраїни в нас на Черкащині. Ласкаво прошу в географічний центр! А ще – моя донька пішла в перший клас. І це велика подія в моєму житті. Маленька дівчинка, яка ще вчора ходила в дитсадок, у мить подорослішала. А наш син розпочав самостійне життя у свої 14, навчаючись за кордоном. Для моєї дружини Єлизавети це також був насичений рік із успіхами та перемогами, але про це трохи згодом.

Кожному Олександр Скічко побажав у році прийдешньому миру, злагоди і єдності.

– Пам’ятайте: коли ми єдині, тоді сильні, – підсумував він. – До зустрічі в новому році!