Як стверджують астрологи, щоб прийдешній рік приніс в будинок щастя, достаток і удачу, потрібно обов’язково пам’ятати і дотримуватися деяких прикмет. Наші предки вірили в прикмети і вважали, що, дотримуючись деяких рекомендацій, зможуть позбутися від усього поганого і залучити найкраще.

2022 рік за Східним календарем рік Блакитного Водяного Тигра. На Сході блакитний колір вважається самим непостійним, тому потрібно бути готовим до змін і нестабільності. Провести 2021 рік металевого Бика потрібно правильно і, як стверджують психологи, головне дійство має відбуватися не на кухні в метушні приготування святкових страв.

Знайдіть час і виконайте наступну практику: запаліть свічки, включіть гірлянди, заваріть чашечку ароматного чаю і візьміть листочок і ручку. Вам потрібно буде час для усамітнення і самоаналізу. Розділіть аркуш навпіл і напишіть праворуч все хороше, що сталося з вами в 2021 році, а зліва все погане. Це дозволить вам підвести особистий підсумок року, що минає, згадайте позитивні моменти і проаналізувати помилки.

Якщо в житті є щось, що хочеться назавжди залишити в минулому (хвороби, образи, погані звички) випишіть їх на окремий листочок, потім скрутіть і спаліть над свічкою. Проводжаючи рік Бика, обов’язково подякуйте йому за все, що з вами було. Така практика допоможе усвідомити, що ви маєте на сьогодні, ніж дорожите і що хочете взяти з собою у 2022 рік. Не потрібно брати з собою погані емоції, образи, розчарування і невизначеність, адже Новий рік відкриє для вас купу можливостей.

Найголовніша прикмета на Новий рік – «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш!». Багато хто вірить в це і зовсім не даремно, тому одним з найважливіших складових вдалого святкування є ваш настрій. Якщо ви в такий яскравий свято перебуваєте в похмурому настрої, сваритеся з близькими, тримайте образу на друзів – навряд чи вам вдасться в майбутньому році досягти бажаного. Тому заздалегідь продумайте, де ви будете святкувати, з ким, і створіть для себе атмосферу свята.

Що краще одягнути

Правильно підберіть новорічний образ. Астрологи рекомендують уникати «котячого» принта в одязі, тигрове плаття краще відкласти для іншого випадку, адже Тигр не любить маскаради і точно не прийме вас за свого. Що ж краще надягти? При виборі одягу варто віддавати перевагу нейтральним відтінкам – бежевий, пісочний, зелений, теракотовий колір, а розбавити їх рекомендують золотими акцентами. Колірна палітра досить багата, тому кожен знайде щось для себе. А ось аксесуари краще вибирати блакитного кольору. Новорічні прикмети на 2022 рік свідчать, що тих, хто зможе в новорічну ніч створити правильну обстановку, чекатиме удача й успіх у новому році.