Зима повноправно вступає у свої права, снігові замети більшають, морозне повітря забиває подих. Уже традиційно підтримуємо тематичну всеукраїнську акцію: піклуємося про птахів, виховуємо у підростаючого покоління повагу та турботу про навколишній світ, формуємо екологічну свідомість у підлітків, ознайомлюємо з природничими професіями дошкільнят.

Про це інформує Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства, передає ChesnoNews.

Лісівники Корсунь-Шевченківського лісгоспу разом зі школярами та вихованцями дитячого садочка виготовляли та розвішували годівниці для птахів. У акції «Нагодуй птахів взимку» взяли участь учні 4 шкіл та дитячого садочка, а саме: Яснозірського та Лисянського шкільних лісництв, Моринської та Стеблівської школи, вихованці дитячого садочка «Веселка» смт. Лисянка.

Учні старших класів власноруч виготовили годівнички, підготували та провели тематичний урок на відкритому повітрі у дитячому садочку, розповіли дітям про важливість проведення акції, перерахували види птахів, зимуючих в нашому регіоні. Маленькими рученятами діти із задоволенням засипали в годівниці зернята, дорослі знаходили зручні гілки та розвішували їх. Така проста, але корисна спільна справа!