На офіційну сторінку у ”Фейсбук” Поліції Черкаської області небайдужі містяни писали, що на вулиці Нечуя Левицького окремі особи постійно купують алкоголь «з рук», а потім розпивають його на території школи та в стані алкогольного сп’яніння порушують спокій громадян.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Правоохоронці Управління превентивної діяльності та дільничні офіцери поліції Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області зібрали необхідні матеріали за якими сьогодні, 31 грудня, провели санкціоновані обшуки одразу в трьох квартирах на вулиці Нечуя Левицького.

В результаті правоохоронці виявили та вилучили 10 пластикових бідонів об’ємом 20 літрів, 1 металевий бідон об’ємом 25 літрів із рідиною, ймовірно, брагою. Окрім того, у помешканнях було 25 пластикових пляшок об’ємом 5 літрів зі спиртом, 48 пластикових пляшок об’ємом 0,5 літрів із самогоном та один самогонний апарат.

Поліція Черкащини попереджає громадян про неприпустимість правопорушень, пов’язаних з незаконним виготовленням, продажем або придбанням контрафактних спиртних напоїв, а також звертається до небайдужих громадян з проханням повідомляти про всі відомі факти незаконного виготовлення та продажу алкогольних напоїв на спеціальну лінію 102.