Вже 23 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра дванадцятого сезону головного музичного шоу «Голос країни». Напередодні старту у столичному ресторані на території НСК «Олімпійський» відбулася презентація, яка зібрала тренерів, учасників шоу, зірок шоу-бізнесу, топових блогерів та журналістів. Ведучим заходу став Юрій Горбунов, а зіркові наставники та учасники шоу запалювали сцену своїми неймовірними виступами.

Про це інформує пресслужба 1+1, передає ChesnoNews.

Генеральний продюсер телеканалу 1+1 Максим Кривицький розповів про успіхи телеканалу та підготовку до нового сезону. «За результатами 2021 року, наші розважальні талант-шоу стабільно залишаються у ТОП-5 на українському телебаченні за основною аудиторією. За минулий рік ми зайняли лідируючу позицію серед телеканалів у прайм-тайм, також продовжуємо бути першими у слоті вихідного дня. Зазначимо, цифри демонструють, що саме  з телеканалом 1+1 українці зустрічають Новий Рік, святкують Різдво, День незалежності та усі найважливіші миті для нашої країни. Загалом, хочеться подякувати і пресі, і глядачам за прихильність. Телеканал залишається лідером українських сердець. Кожен рік для нас запуск шоу «Голос країни» – це справжнє свято. Ми з командою здивуємо телеглядачів не тільки різноманітними талантами, унікальними голосами з усієї країни, а і  новою панеллю тренерів, що захоплює живою енергією та надихає».

Також на сцену цього вечора вийшов і керівник Big Entertainment шоу Володимир Завадюк. «Дякуємо всім, хто сьогодні завітав на нашу презентацію, дуже знаково, що вона відбувається саме на НСК «Олімпійський» – стадіон, який прагнуть зібрати усі велики зірки. Сподіваюсь, що учасники нашого шоу теж будуть колись збирати повні солд-аути саме тут. Для мене 12 сезон «Голосу країни» – це більше ніж робота, це ціле життя. Ми з командою більше 8 років працюємо над шоу «Голос країни», і якщо порахувати разом с «Голосом. Діти», то це вже наш 12 сезон. Для нас важлива думка телеглядачів, які хотіли бачити нові обличчя. Цього року ми оновили тренерську панель, в 12 сезоні вона особлива. Окрім того, ми зробили експеримент і запустили кампанію під назвою «Агенти Голосу». Завдяки інстаграму люди у різних містах нашої країни шукали унікальні голоси та надсилали їх нам, тому що ми хотіли, щоб на цій сцені стояли справжні таланти з народу, які можливо не можуть або бояться відправити нам свою анкету. На телеглядачів цього року чекає багато сюрпризів. В шоу з’явиться додатковий приз та п’ята команда – про це ви зможете дізнатися у першому ефірі».

Прокоментували свою участь у шоу і тренери 12 сезону – поп-королева Оля Полякова, digital-відкриття DOROFEEVA та Святослав Вакарчук.

«Коли я йшла на «Голос країни», то трошки хвилювалася. Не тому що важко обирати репертуар для учасників і працювати з ними, я хвилювалася, як все складеться, яка буде атмосфера. Можу сказати, що наш сезон – це радість, світло та музика», – сказала Оля Полякова.

«Я пам’ятаю минулий рік, коли я їхала на перший знімальний день «Голосу країни», я так хвилювалася, тому що для мене це був справжній виклик. Хочу зробити комплімент Олі Поляковій, вона тримається дуже круто, і всіх заряджає своєю енергетикою. Ми іноді сперечаємось з нею у проєкті через хлопців, і навіть трішки посварилися з Потапом через це, але це ще більше розпалює дружню конкуренцію між нами», – сказала DOROFEEVA.

«Я приїхав на презентацію з репетиції, на якій пробув 10 годин. В мене хороший настрій, бо всі учасники – це прекрасні, щирі, талановиті люди. За той час, коли я не був тренером у «Голосі країни», багато що змінилося в музиці. Приходить нове покоління музикантів і співаків, у яких трохи інший підхід. В якомусь сенсі я у них вчуся, в якомусь сенсі ми разом вчимося чомусь новому. Для мене “Голос країни” – це не тільки про мене як наставника. Мені цікаво, чим вони живуть, які у них ідеї, яку музику вони слухають, як відрізняються ті, хто тільки починають своє творче життя, від тих, хто давно це робить. В цьому сезоні хочеться ще більше душі, і цього я хочу всім вам побажати. Непростий зараз у нас час, але сподіваюся, що ми згуртуємося і проведемо цей рік і сезон разом. Переможуть всі, але головне, щоб перемогла Україна», – сказав Святослав Вакарчук.

Головним призом за перемогу в шоу цього сезону традиційно стане квартира у Києві від компанії «НоваБудова». Також переможець отримає ще один супер приз, важливий для кожного артиста. Що саме – дивіться у першому випуску проєкту цієї неділі о 21:00 на 1+1.

Окрасою презентації стали виступи зірок. Оля Полякова заспівала романс, а тренер-переможниця минулого сезону DOROFEEVA емоційно представила гостям свій хіт «Почему». Також не обійшлось і без учасників минулих сезонів, які після участі у шоу стали зірками українського шоу-бізнесу. Співачка Lida Lee запалила сцену хітом «On Fire», а співак Khayat презентував пісню під назвою «Ultra». Також на гостей чекав ексклюзивний музичний сюрприз від учасників 12 сезону шоу «Голос країни», яких глядачі зможуть побачити на сліпих прослуховуваннях з 23 січня. На сцену вийшла Інесса Грицаєнко, яка заспівала хіт Wellboy «Гуси» у джазовій обробці під супровід саксофону, Давід Маскіса, який здивує телеглядачів виконанням пісні Alex Clare – Toо Close, етнічний гурт «ГуляйГород» представив «Веснянку», а Анна Кінзерська – головний хіт минулого року «Love Tonight» від Shouse. Чи зможуть талановиті учасники розвернути тренерські крісла, побачимо вже у неділю на телеканалі 1+1.

На презентацію завітала велика кількість зірок, які фотографувалися на тематичній фотозоні, зокрема ведуча «Голосу країни» та «Світського життя» Катерина Осадча, ведучий «Твого дня» Тімур Мірошніченко з родиною, Володимир Рабчун, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька із волонтеркою Уляною Пчолкіною, ведуча «ТСН: 10 вражаючих подій дня» Наталія Островська, ведучий «Твого дня» Костянтин Грубич з донькою, блогерки Аліна Шаманька, Маша Кондратенко та Даша Євтух, учасниця сезону та донька Костянтина Меладзе – Лія Меладзе, переможець «Танців з зірками» Артур Логай із партнеркою Анною Кареліною, Юрій Мєшков, MELOVIN, Nino, Ліза Русіна, LAUD, переможець «Голосу країни» та молодий татусь Роман Сасанчин.

Не пропустіть, вже цієї неділі, 23 січня, о 21:00 на телеканалі 1+1 – прем’єра вокального шоу «Голос країни-12».

Нагадаємо, за результатами 2021 року, проєкти Big Entertainment Shows телеканалу 1+1 увійшли до Топ-5 найрейтинговіших розважальних талант-шоу року за основною аудиторією – 18-54 (50+). Проєкт Танці з зірками увійшов до Топ-3 найрейтинговіших шоу країни із рейтингом 3,7% та часткою 15% за аудиторією 18-54 (50+). А «Голос країни» посів 4 сходинку у ТОПі із рейтингом 4,1% та часткою 14,4% за аудиторією 18-54 (50+). Окрім того, у 2021 році телеканал 1+1 став лідером прайм-тайму із часткою 10,3% за комерційною аудиторією 18-54 (50+).

Все, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть побачити на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця «Голос країни – 10» Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT та учасниця «Голос.Діти-4» Ніно Басілая.

Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». Творці шоу шукатимуть справжній голос нації, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна. Крім того, у сезоні братимуть участь самобутні гурти та дуети.

Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy.

Instagram: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/.

YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrainy.