Депутати від Черкаської регіональної організації ПП “ОПЗЖ” у всіх рівнях місцевих рад Черкаської області заявили про свій вихід із партії.

Відповідну заяву політсили на Черкащині оприлюднила у Фейсбуці її пресслужба.

“З самого початку війни вся Черкаська регіональна організація разом з народом. Невідкладно ми об’єднались з депутатами від інших політичних партій, почали і подовжуємо приймати активну участь в організації, допомозі та забезпечення всім необхідним територіальної оборони міста Черкаси та області, прийнятті та підтримкою біженців зі зруйнованих російськими окупантами міст. Тому у цій ситуації нам було не до політичних заяв, так як пріоритетом є оборона держави усіма можливими способами та діями.

Виборці Черкаської області обирали нас до обласної ради, до районних рад, до місцевих рад, до сільських та селищних: для розвитку області, інфраструктури, медицини, підвищення рівня життя та Миру, а не для допомоги чи будь-яких сприянь російському ворогу. Основний та важливий лозунг партії від якої депутати обирались до всіх рівнів місцевих рад – «ЗА ЖИТТЯ», а не за смерть!

Знайте, що руський, підлий та ганебний ворог-агресор будь-якого сприяння чи допомоги від нас, депутатів Черкаської регіональної організації ПП «ОПЗЖ» у всіх рівнях місцевих рад, не дочекається! Ми засуджуємо дії деяких членів партії, які відверто підтримують агресора та звинувачують власний народ у початку війни – ми не можемо залишатись в рядах цієї партії та заявляємо про свій вихід з неї.

В даний час ми займаємось тим, чим повинен займатись кожен українець – працюємо на підтримку захисту нашого міста від окупанта.

Руський окупант та кровожерливий путін – іди нах#й! Україна переможе! Слава Україні! Слава нашим Захисникам!”