2 березня в черкаській мерії відбулася щоденна оперативна нарада, яку провів міський голова Анатолій Бондаренко. У її роботі взяли участь усі заступники мера та директори структурних підрозділів. Під час наради напрацювали план дій, перш за все, стосовно допомоги переселенцям, продовольчого забезпечення населення та безперебійної роботи критичної інфраструктури.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Нині в Черкасах ситуація залишається контрольованою, усі служби працюють злагоджено та в режимі 24/7.

У Черкасах продовжують приймати людей, які приїхали до нас із міст, де від першого дня вторгнення тривають сильні обстріли. Міська рада наразі вирішує всі питання із їхнім розміщенням та харчуванням, організовує збір продуктів та непродовольчих товарів для них.

– Ми всі, Черкаська міська рада, на своїх робочих місцях, – сказав Анатолій Бондаренко. – Усе в місті працює, кожен громадянин нашого міста знаходиться там, де він вважає за необхідне. Хтось допомагає територіальній обороні, хтось – переселенцям, хтось – армії. Разом працюємо на перемогу України.

За його словами, станом на сьогоднішній день у Черкасах немає перебоїв із подачею води, будь-яка інформація про її відключення – не відповідає дійсності.

Продовжує роботу й громадський транспорт – усі тролейбуси працюють за графіком, який розміщений на зупинках. Своїх пасажирів перевозять безкоштовно. Приватні автобуси збільшили інтервал руху, утім, їздять на всіх маршрутах.