Депутат Черкаської міської ради Анатолій Волошин закликав черкасців масово звертатись до керівництва компаній, що ведуть бізнес на території Росії.

“Шановні громадяни України, прошу Вашої уваги! Наша країна потребує допомоги!

Як ми знаємо, деякі компанії продовжують вести бізнес на території країни агресора, цим самим фінансують та підтримують вторгнення. Здійснюється національний геноцид населення України.

Потрібно вплинути на компанії що виробляють алкоголь на території РФ. На ринку алкоголю ще залишаються такі відомі бренди як:

  1. «Anheuser-BuschInBev» – світовий виробник пива. Один із директорів на ім’я  MichaelDoukeris (посада – Chief Executive Officer, New-York).

Контакти: http://linkedin.com/in/michel-doukeris

Веб-сайт компанії у Росії: https://www.ab-inbev.com/content/dam/universaltemplate/ab-inbev/News/Press%20kit/ABI_FS16_Russia.pdf

Написати звернення напряму на компанію можна  на її електронну адресу: eu_media.relations@ab-inbev.com  – на ім’я Louise Fernley.

Або ж – у центральний офіс: Україна, 03150, м. Київ, вул. Фізкультури, 30-В тел.: +38(044) 201-40-00.

Е-mail: office.ukraine@ab-inbev.com

та  hotline.ukraine@ab-inbev.com

Гаряча лінія: 0800 504 005.

  1. «Carlsberg» – світовий виробник пива. Веб сайт: https://www.carlsberg.com/en/). Виконуючий обов’язки директора: Кеест’Харт, Cees ‘t Haart.

Центральний офіс: Carlsberg Breweries A/S J.C. Jacobsens Gade 1 1799 København V. Denmark.

Зв’язатись можна через електронну адресу contact@carlsberg.com, або по телефону: (+45) 3327 3300

  1. «Russian Standard Corporation» – виробник міцних алкогольних напоїв із центральними офісами у Нью-Йорку та Парижі. Контакти для зв’язку: +33 147 47 39 70.

Контактна особа: Mr. Walter Kooijman (посада – Global Commercial Director for Asia). Е-mail: wkooijman@russianstandard.com

  1. «RussianAlcoholGroup» – виробник міцних алкогольних напоїв.

Контакти для зв’язку: CEDC Polskа, tel. +48 22 456 60 00 , fax. +48 22 456 60 01, електрона адреса: info@cedc.com, адреса: Bobrowiecka 6, 00-728, Warszawa, Polska.

Контактна особа: Mr. Iain Grist, Export Sales Director, e-mail: iain.grist@cedc.com

Прошу всіх, у кого є можливість писати напряму за вказаними адресами, звертатися із вимогами припинити співпраці з країною-агресором – Російською Федерацією!!!” – закликає депутат.

Оксана Савіцька