Видача довідки про взяття на облік внутрішнього переміщеної особи (ВПО) здійснюється Департаментом соціальної політики Черкаської міської ради тільки за попереднім записом.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Телефони «гарячих ліній» для запису на прийом:

📞095-200-16-45,
📞067-509-50-26,
📞093-296-54-58.

Прийом громадян здійснюється в межах робочого дня:

🔖понеділок – четвер (з 8.00 до 17.15),
🔖п’ятниця (з 8.00 год. до 16.00),

(перерва із 13.00 до 14.00).

На отримання довідки мають право особи, які після введення воєнного стану в Україні перемістилися з території адміністративно-територіальної одиниці, де проводяться бойові дії та що визначена в переліку, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 р. № 204 «Про затвердження переліку адміністративно-територіальних одиниць, на території яких надається допомога застрахованим особам в рамках Програми «є Підтримка»:

Волинська область
Дніпропетровська область
Донецька область
Житомирська область
Запорізька область
Київська область
м. Київ
Луганська область
Миколаївська область
Одеська область
Сумська область
Харківська область
Херсонська область
Чернігівська область

Для отримання довідки повнолітня або неповнолітня внутрішньо переміщена особа (із 14 років) звертається особисто, а малолітня дитина, недієздатна особа або особа, дієздатність якої обмежена, – через законного представника із заявою про взяття на облік.

При собі мати:

– паспорт громадянина України (документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або документ, що посвідчує особу та підтверджує її спеціальний статус);
– реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП);
– свідоцтво про народження дитини.