У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та введенням воєнного стану в Україні з 24.02.2022 тисячі українців залишили свої домівки та не мають змоги повноцінно жити і працювати.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

На сьогодні ситуація в Черкасах контрольована. Наше основне завдання – стати надійним тилом для тих територій, де наразі тривають бойові дії.

Міська влада Черкас зацікавлена в залученні до спільної роботи всіх секторів економіки, тож готова допомагати у відновленні роботи суб’єктам підприємницької діяльності на території міста та приймати представників бізнесу, що не можуть із певних причин вести свій бізнес у зоні активних бойових дій, та бажають переїхати до міста.

Щоб країна жила, для відновлення української економіки там, де дозволяє безпека, має працювати бізнес. Тож запрошуємо представників бізнесу з інших місцевостей розглянути можливість переміщення до м.Черкаси. Якщо у Вас є бізнес і Ви потребуєте більш безпечного місця для його ведення, місто Черкаси завжди радо зустріне Вас.

Звертаємось до місцевого бізнесу, місцевих жителів, усіх небайдужих та зацікавлених у співпраці надавати інформацію щодо наявних вільних площ і земельних ділянок для евакуації бізнесу з метою наповнення бази пропозицій щодо можливої релокації підприємств (переміщення) з областей, де ведуться бойові дії.

Просимо з розумінням поставитись до ситуації в країні та допомогти нашим сусідам і колегам, що знаходяться в зоні бойових дій. Поки держава воює, має зберігатися і відновлюватися економіка, наскільки це можливо в наявних складних умовах.

З питань переміщення та надання пропозицій звертайтесь до Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради:

📧email: depec@ukr.net,

📞+38 (0472)331980;
📞+38(0472)334987.

▶️Для оперативного реагування та розуміння Ваших потреб та заповніть, будь-ласка, анкету за посиланням: https://cutt.ly/xSrTc6j.

▶️Пропозиції щодо вільних приміщень та земельних ділянок пропонуємо надавати електронною поштою або за посиланням: https://cutt.ly/ESAnFlc.