24 березня відбулося засідання виконавчого комітету Черкаської міської ради, під час якого ухвалили важливі рішення для міста в умовах воєнного стану. Ними місцева влада продовжує зміцнювати оборону, докладає зусиль для захисту різних категорій людей, які живуть у Черкасах, та вирішує поточні господарські питання.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Відтак, виконком вніс корективи до деяких міських програм. Серед них – рішення про організацію забезпечення продовольством та предметами першої необхідності в умовах воєнного стану; підтримку Збройних Сил України; соціальну підтримку захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їх сімей – жителів Черкас.

Міський голова Анатолій Бондаренко запропонував, аби в майбутньому рішення про закупівлю продовольства для особового складу формувань цивільного захисту та постраждалого населення колегіально ухвалював виконком. Такий крок, на його думку, необхідний для більш ретельного моніторингу цін.

Разом із тим, дав доручення департаменту соціальної політики вивчити питання підтримки міською радою людей, які через воєнний стан опинилися у скрутному матеріальному становищі.