Де стріляли, а де було тихо: як минула ніч в регіонах 24 березня:

🔻Київська область
Вночі повітряні тривоги по всій області. Був бій в Ірпені, Гостомелі. Постійні артилерійські обстріли. У Фастівському районі обстріляли село Ясногородка. Коцюбинське в Бучанському районі — мінометний обстріл.

Інформація про загиблих та поранених серед мирних мешканців уточнюється, дані про руйнування відсутні.

🔻Чернігівська область
Чернігів: оборона міста. Російська армія різко збільшила кількість обстрілів міста, житлових та промислових районів. Особливо інтенсивно з вечора.

Увечері 23 березня пошкоджено аміакопровід на одному з найбільших підприємств харчової промисловості Чернігова. На місці працювали ДСНС, попередньо витоку аміаку не зафіксовано. Населення міста на всяк випадок попереджено про порядок дій у разі хімічної загрози.

Дані про руйнування внаслідок обстрілів уточнюються.

🔻Житомирська область
Ніч неспокійна. Було декілька тривог. Влучання ракети в промисловий об’єкт в Новоград-Волинському районі. Загиблих та травмованих немає.

🔻Сумська область
Окрім Охтирського району, де тривали бої і рух ворожих колон, ніч в області пройшла відносно тихо. Інформація щодо руйнувань і постраждалого мирного населення наразі відсутня.

🔻Харківська область
Вночі збільшилася кількість атак з далеких відстаней на Харків, але ЗСУ на своїх позиціях, проривів ворога не відбулося.

Область: тривають бої в Ізюмському районі, вчора там збили два літаки окупантів. Увечері відбувся обстріл Старого Салтова, є постраждалі та одна людина загинула.

🔻Луганська область
Обстріли Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Кремінної, Новодружеська, Воєводівки.

По околицях Рубіжного завдано удару фосфорними бомбами. Чотири загиблих, двоє з яких — діти, та шестеро поранених.

🔻Донецька область
Ситуація напружена. Авдіївка, Очеретине — бої.
Вчора обстріляли Бахмут.

Маріуполь у блокаді, але бореться. Гуманітарний вантаж жоден не доїхав.

Мар’їнку росіяни доруйновують – наступають, ЗСУ відкидають їх назад.

🔻Миколаївська область
На Миколаївщині ніч пройшла відносно спокійно, без урахування повітряних тривог. Продовжуються роботи щодо підключення знеструмлених населених пунктів до електрики

🔻Херсонська область
Становище області залишається складним. Постріли та сильні вибухи були вночі у Чорнобаївці. Надходили повідомлення про вибухи у громадах біля Снігурівки та на межі із Дніпровщиною.

Щодо викрадень — вчора пізно було звільнено з полону директора театру Олександра Книгу.

🚨Одеська, Дніпровська області — вночі або зранку повітряні тривоги. Ударів не зафіксовано.

✅ Кіровоградська, Дніпровська, Рівненська, Чернівецька, Івано-Франківська, Волинська, Вінницька, Закарпатська, Хмельницька, Тернопільська, Черкаська, Львівська, Запорізька області — ніч минула без тривог.