За вчорашній вечір медики екстренки Черкащини надавали допомогу травмованим у трьох аваріях.

Про це інформує пресслужба КНП “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР”, передає ChesnoNews.

На дорозі між Городищем і Валявою не розминулися легковик та автобус (фото 1, 2, 3). В останньому пасажирів не було. Виклик надійшов о 16:42. На місці події медики оглянули та надали допомогу 65-річному чоловіку з легковика, у якого був забій грудної клітки. Від госпіталізації він відмовився.

У Балаклеї, що на Смілянщині, близької 17-ї години зіштовхнулися чотири автівки (фото 4, 5, 6, 7). До місця події виїхали дві бригади екстренки. На вулиці Центральній медики оглянули та надали допомогу учасникам аварії. До Смілянської міської лікарні доправили 32-річного чоловіка зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм коліна. До Смілянської ЦРЛ доправили 30-річного чоловіка зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітки.

На Золотоніщині на виїзді із села Нова Дмитрівка близько 19-ї вечора автомобіль в’їхав у бетонну плиту (фото 8 ). Медики швидкої надавали допомогу 30-річній жінці із забоями. Госпіталізації вона не потребувала.