Путін майже на 100% повторює кроки Гітлера та веде світ до нової глобальної війни, – говорять історики. Міністерство культури та інформаційної політики підтримало ініціативу NEVERAGAIN.MEDIA (https://neveragain.media/ua), яку розробила міжнародна група істориків та журналістів медіагрупи StarLight Media.   

У проекті порівнюють події в Росії з ситуацією у фашистській Німеччині, а також дії Путіна напередодні вторгнення в Україну з діями Гітлера напередодні Другої світової війни. Висновки невтішні: російський президент майже на 100% повторює кроки Гітлера, які так само можуть привести до великої війни у Європі та світі.

Команда NEVERAGAIN.MEDIA закликає міжнародну спільноту усвідомити: якщо західний світ не діятиме, Третя світова війна неминуча.

Закликаємо істориків, журналістів, медіаекспертів зі всього світу долучатися до дослідження й доповнювати його новою інформацією.

Імейл: info.neveragain@gmail.com.

Інформаційні матеріали стануть частиною інформаційної кампанії до 24 березня – місяця з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Переглянути відеоролики на YouTube: 

Українська: https://www.youtube.com/playlist?list=PLTb32ei1je3e23rWBch3nGvNU2TWXAExM.

English: https://www.youtube.com/playlist?list=PLTb32ei1je3cdS0oDv9QHXmiYa-ciy7Qn.

Російська: https://www.youtube.com/playlist?list=PLTb32ei1je3fH3woWhAGLaH6dPl-R1J3u.