Начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець розповів про ситуацію на Черкащині станом на 31 березня:

Друзі-черкащани!

Ситуація в області на цей контрольована. Черкащина тримає економічний фронт і виконує свої тилові обов’язки. За це дякуємо нашим захисникам!

Сьогодні за моїм зверненням провели позачергову сесію обласної ради, де спільно з депутатами скорегували фінансування критичної інфраструктури та обласних програм під час воєнного стану.

Область продовжує транзитно приймати жителів із інших областей. На постійне проживання в нас лишились уже понад 54 тис. переселенців.

Волонтери разом із усіма небайдужими тримають фронт підтримки армії та жителів гарячих точок. Черкащина продовжує щоденно відправляти гуманітарку.

❗️Відсьогодні змінюємо часові межі комендантської години на Черкащині. Тепер вона триватиме із 21.30 до 6.00 по всій області. Це для зручності роботи підприємств, а також проведення посівної кампанії.

Нагадую, що під час комендантської години суворо заборонено бути на вулиці чи у громадських місцях. Виняток – сигнал тривоги.

Працюємо на перемогу!
Тримаємо стрій!🇺🇦