Слідчі повідомили ватутінцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 99 тис. грн.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

30 березня, близько 14 години біля залізничного вокзалу бійці територіальної оборони зупинили підозрілого чоловіка. Спілкуючись з вартовими порядку ватутінець помітно нервував і не зміг пояснити мету перебування у Черкасах.

Для перевірки особи тероборонці викликали працівників Управління патрульної поліції, які провели превентивний захід та виявили у чоловіка поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції, яка вилучила заборонені речовини та направила на експертне дослідження.

30-річного правопорушника затримали у процесуальному порядку.

Наразі, за погодженням Черкаської окружної прокуратури, чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному судом обрано запобіжний захід тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 99 тис. грн.

Слідство триває.