Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях України: на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській областях, у Київській, Полтавській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській областях, на Кіровоградщині, Житомирщині, Черкащині, Чернігівщині, та Сумщині.

Харків: у місті всю ніч тривали обстріли, інформація щодо постраждалих встановлюється. За добу по області – 10 поранених та четверо загиблих цивільних. По області – ведуться бої в Ізюмі.

Луганщина: постійні мінометні обстріли, системи залпового вогню. Найгарячіше – у Золотому. Попри відсутність гуманітарних коридорів, евакуювали 400 людей.

На Донеччині орки продовжують тиснути по усій лінії фронту: обстріли Авдіївки, Очеретинської ТГ, Мар’їнки, Торецької громади. За добу 11 поранених цивільних. Вздовж лінії розмежування руйнування житлових будинків та інфраструктури. За добу – 34 об’єкти (у тч 22 житлові будинки). Маріуполь без змін: блокада, обстріли авіацією та артилерією. Росіяни не випускають з міста людей.

За минулу ніч на території Херсонщини було чутно вибухи та обстріли. Зокрема в районі Чорнобаївки. Наслідки уточнюються. На території області тривають мародерства орків, загострюється гуманітарна криза.