Прокурорами Черкаської обласної прокуратури доведено у суді винуватість 21-річного кур’єра одного із Інтернет-магазинів в мережі «Telegram», який спеціалізувався на продажі наркотиків.

Про це інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури, передає ChesnoNews.

Відповідно до пред’явленого обвинувачення, фігурант злочину розклав на території міста десять згортків («закладок») із психотропними речовинами та наркотичними засобами, такими як: канабіс, амфетамін та PVP, для їх подальшого продажу наркозалежним громадянам через Інтернет-магазин.

Також зловмисник зберігав за місцем свого проживання партію готових до збуту «закладок» із вилученими з обігу речовинами, у великих та особливо великих розмірах, а також приладдя для їх фасування та упакування.

За результатами судового провадження Соснівським районним судом м. Черкаси визнано обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України, та призначено справедливе покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Досудове розслідування та оперативне супроводження кримінального провадження здійснювалось співробітниками УСБУ в Черкаській області.