Автопригода сталася вчора біля села Легедзине, Звенигородського району. Інший учасник ДТП зник з місця події. Поліцейські його встановили. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Про це інформує пресслужба поліції Черкащини, передає ChesnoNews.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій вантажного автомобіля «ТАТА» не впорався з керуванням та скоїв зіткнення із припаркованим на узбіччі транспортним засобом. Внаслідок ДТП 48-річний водій вантажного автомобіля від отриманих травм загинув. Інший учасник аварії зник з місця події.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити зниклого учасника дорожньо-транспортної пригоди. Ним виявився 37-річний водій автомобіля «SCANIA». Зараз слідчі з’ясовують із ним додаткові обставини.

За фактом ДТП відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та статті 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють повні обставини ДТП. Слідство триває.