До Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області надійшла інформація про те, що на території міста Черкаси чоловік займається незаконним збутом наркотичних засобів шляхом «з рук в руки».

Про це інформує пресслужба поліції Черкащини, передає ChesnoNews.

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю та поліцейські Черкаського районного управління поліції у квартирі 36-річного мешканця Черкас виявили 16 пакетиків з порошком рожевого кольору, грошові кошти, які використовувалися під час закупки – 150 грн та мобільний телефон.

01 червня, правоохоронці провели санкціонований обшук та вилучили речові докази, які скерували на експертне дослідження. Правопорушника затримали в порядку статті 208 КПК України.

Дії затриманого кваліфіковані за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.