За тим, щоб місто було чистим та охайним, у Черкасах слідкують працівники КП «ЧЕЛУАШ». Одним з напрямків їхньої щоденної праці є утримання у належному стані об’єктів благоустрою.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Цього тижня «челуашівці» приступили до фарбування лавочок на Алеї слави. Учора оновили 5 лавок, сьогодні – ще 4. У найближчих планах – завершити фарбування усіх лавочок на Алеї слави, а також оновлення місць для відпочинку жителів на Алеї Путейка.

«Крім того, працівники нашого підприємства оновлюють лавочки на зупинках громадського транспорту, які перебувають на балансі КП «ЧЕЛУАШ». Цього тижня робітники пофарбували лавочки на зупинці по вул.Лісова Просіка. Також наші працівники по всьому місту очищують написи, які роблять на зупинках несумлінні «художники», які псують майно громади», – розповів директор КП «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник.

«Комунальники та інші міські служби мають слідкувати за чистотою і порядком у місті, не зважаючи ні на що, навіть на воєнний стан. Дякую нашим Збройним Силам, правоохоронним органам та територіальній обороні за спокій на вулицях міста. Міська влада ж буде робити усе для того, щоб жителям нашого міста було затишно та комфортно», – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко.