Спорт об’єднав задля благодійної мети. Сьогодні в Кам’янці розпочався благодійний турнір з футболу. Триватиме він до 6 серпня. Всі зібрані кошти спрямують на підтримку наших армійців.

Про це інформує пресслужба Черкаської ОВА, передає ChesnoNews.

– Футбол об’єднує – це факт, – наголосив під час відкриття Кубку очільний області Ігор Табурець. – Нас він сьогодні об’єднав довкола потрібної справи: по-перше, популяризації спорту. Це завжди на часі, бо спортивна нація – здорова нація. По-друге, і найголовніше, задля підтримки наших Збройних Сил. Розпочавши війну, ворог хотів, щоб ми боялися. А ми не лише не боїмось і боремось, а й показуємо в усьому свою міць. Мені особливо приємно, що турнір стартував із моєї рідної Кам’янщини. Сподіваюсь, що таку спортивно-благодійну ініціативу підхоплять й інші області, де дозволяє безпекова ситуація.

Ініціювали проведення таких змагань у Черкаській ОВА. Ідею підтримала обласна асоціація футболу. Акумулюватиме всі зібрані кошти Благодійний фонд Сергія Притули. Надалі їх спрямують на дрони, тепловізори та інше потрібне для українських воїнів. Підтримати гарну справу може кожен охочий. Реквізити за ПОСИЛАННЯМ.

Загалом у турнірі змагатиметься 8 команд Черкащини: УТК Паланка, СК «Базис» Кочубіївка, ФК «Тальне», СК «Ватутіне», «Златокрай-2017» Золотоніський р-н, МСК «Дніпро» Черкаси, «Олімп» Кам’янка, СК «Ренет» Мліївська ТГ.