295 підприємців Черкащини стали діджиталізованими з початку дії акції ПриватБанку та Visa “Підтримайте країну – приймайте платежі з Visa”.

Про це інформує пресслужба фінансової установи, передає ChesnoNews.

ПриватБанк нагадує, що акція діє з 5 травня до 30 червня для підприємців, що встановили мобільний додаток “Термінал” для безконтактного прийому оплати за свої продукти та послуги. Банк переказує на допомогу армії 10 грн із кожної транзакції, а підприємець отримує винагороду – комісія 0% для нових клієнтів, які додаток протягом акції.

Григорій Маляренко, власник магазину “Майстер”, що у смт Маньківка на Черкащині, вже не один рік займається продажем та ремонтом електротоварів. Про встановлення банківського терміналу і слухати не хотів. Запевняв, що і дорого, і людям абсолютно не цікаво, бо готівка – це готівка. Але акція та мобільний безкоштовний додаток “Термінал” змінив думку підприємця про банківські пропозиції.

“Скажу відверто, мене переконала акція. Кому не сподобається, що банк переказуватиме на допомогу армії 10 грн із кожної транзакції, а я отримаю 0% комісії як новий клієнт, який завантажив мобільний додаток «Термінал», – розповідає пан Григорій. – А через деякий час я ще й впевнився у словах банкірів, що додаток додасть мені більше клієнтів, а відтак збільшаться і мої продажі. Це дійсно працює”.

Скористатися послугою просто: підприємцям потрібно лише завантажити безкоштовний мобільний додаток “Термінал”, зареєструватися та вказати всі необхідні дані користувача. Більше інформації про те, як працює «Термінал» – у відео за посиланням.