Відносно спокійно ніч минула на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Вінницькій, Одеській, Запорізькій, Тернопільській, Хмельницькій областях, на Кіровоградщині, Черкащині, Полтавщині, Сумщині, Київщині та Житомирщині.

Чернігівщина

Вночі неподалік прикордонного пункту пропуску Грем’яч зафіксовано вибухи, ймовірно з міномету. Наразі інформація щодо наслідків уточнюється.

Дніпропетровщина

Ворог вночі знову обстріляв Криворізький район. Влучили по двох селах. Люди не постраждали. Детальна інформація з’ясовується.

Харківщина

Обстріли окупантів активізувалися, за ніч зазнали ударів північні райони міста. Попередньо, постраждав об’єкт критичної інфраструктури та виникла пожежа в корпусі освітнього закладу. Одну людину поранено. По області протягом доби зазнавали ракетних та артилерійських ударів Харківський район, Чугуївський та Ізюмський райони. За добу троє загиблих і четверо поранених. В Ізюмському районі досі триває масштабна пожежа на нафтопереробному підприємстві. Працюють рятувальники.

Луганщина

Сєвєродонецьк та Лисичанськ під обстрілами, застосовувалась авіація. Зруйновано більше десяти багатоповерхівок, приватні будинки, будівля відділу поліції. На поточний момент знайдено тіло одного загиблого. Серйозні руйнування у Гірському – пошкоджено 13 будинків, Новоіванівці – сім, у Врубівці зруйновано ліцей. Росіяни влучили в будівлю «Азоту», обстріляли територію цегляного заводу, почергово відкрили вогонь в районі трьох мостів. Один цивільний загиблий, один поранений.

Донеччина

По всій лінії фронту обстріли; обстріляні Авдіїіка, Зайцеве, Торецьк, м.Залізне, смт Нью-Йорк, Бахмут, с. Ближня Диліївка, с. Шевченко, с. Первомайське, с. Павлівка. Пошкоджено 21 об’єкт, у т.ч. шість багатоповерхівок і шість приватних будинків. Один цивільний загинув, 10 людей поранені. Вночі окупанти обстріляли Авдіївку рсзо «Град» з магнієвим зарядом. Спалили школу, вже третю в цьому місті.

Миколаївщина

Зранку у Миколаєві лунали вибухи. Інформація уточнюється. Вчора ввечері та сьогодні зранку обстрілів зазнала Широківська громада. За попередньою інформацією потерпілих немає, інформація щодо пошкоджень уточнюється. Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється. Миколаївський район: за даними ОК «Південь», вчора чотири ракети Х-31А з ворожого винищувача та одна ракета типу «Онікс» з берегового ракетного комплексу були спрямовані на Очаків та влучили в сільськогосподарські угіддя у передмісті. Потерпілих немає. Внаслідок вчорашніх обстрілів смт Первомайське Первомайської громади зафіксовано пошкодження господарських приміщень, займання господарчої будівлі. Після ворожих обстрілів вчора у с. Лимани Галицинівської громади виникла пожежа житлового будинку та сухої трави. Потерпілих немає. Вночі було обстріляно Первомайську громаду. За попередньою інформацією потерпілих немає, пошкоджено будинки.

Херсонщина

Активні бойові дії, використання окупантами різної зброї, включаючи ту, що заборонена міжнародною конвенцією. Ситуація на Херсонщині залишається вкрай складною. Особливо тяжко у населених пунктах, які знаходяться біля Снігурівки, Зеленодольської громади та на кордоні із Миколаєвом. Критичною залишається ситуація із відновленням електроенергії та води у селах Бериславського району.

Триває 118-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Окупанти не припиняють штурмові дії з метою встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк. Ворог веде наступальні дії на Бахмутському напрямку.