Перспектива прогулянки Полтавою в літню спеку не спричинить сплеск ентузіазму в дорослих. Але ж дитина мусить перебувати на свіжому повітрі та потребує фізичної активності. Вихід є ― прогулянка в тіні дерев у парку Котляревського чи Лісовій Поляні. Батьки можуть насолодитися природою, а дитина ― покататися на самокаті. Магазини пропонують широкий асортимент, який тип обрати ― дізнаєтеся в статті.

Міський різновид

Якщо ви вибираєте для дитини таку модель, віддайте перевагу варіанту з маленькими колесами. Коли малеча їздитиме рівними асфальтованими дорогами, велосипедними доріжками, тротуарами, самокати для дітей у Полтаві вибирайте з міцними поліуретановими колесами. Їхній великий розмір і широка платформа полегшать рух.

Трюкова версія

Професійні моделі мають на меті надати дитині можливість виконувати круті трюки. Ви могли бачити це в скейтпарках. Ця модифікація продається для малечі віком від 5 років. Професійні моделі підійдуть для дітей, які впевнені у своїх здібностях до трюків. Але не обирайте їх, якщо шукаєте перший у житті самокат.

Транспорт типу біговел

Це велосипед без педалей ― порівняно нова модель. Транспорт призначений для віку 2–5 років. Часто буває, що батьки чи дідусі купують дитині велосипед занадто рано, а потім розчаровуються. Біговий самокат – чудовий транспортний засіб, щоб підготуватися до серйознішого варіанту.

Модель типу кікборд

Цей транспорт оснащений:

  • двома передніми колесами;
  • одним заднім.

Триколісна варіація найкраще підходить для маляток, які навчаються балансувати, оскільки конструкція робить їх стійкішими, ніж інші. Багато з них розраховані на вік від 3 років.

Триколісні моделі ― найкращий вибір для малюків. Це чудовий варіант для того, щоб познайомити вашу дитину з катанням на самокаті. Основне призначення транспорту ― забезпечити стабільність, що обмежує його діапазон руху.

Варіант трайк

Ці версії також мають 3 колеса. Однак у моделі два з них позаду і розставлені далеко один від одного. На трайку хлопці та дівчата катаються так, як на лижах зі схилу. Ці самокати зазвичай рекомендовані дітворі віком від 5 років. Перевагою дизайну є те, що він унікальний і пропонує свіжий і веселий погляд на ідею катання.

Версія позашляховик

Якщо дитина кататиметься на перетятій місцевості, моделі для бездоріжжя — найкращий варіант для вас. У них колеса набагато більші, ніж звичайні, і мають шини, які допомагають кермувати впевнено, їздити безшумно та довго.

Більшість позашляховиків орієнтовані на хлопців та дівчат віком 6-7 років. Ці самокати чудово підходять, якщо ви відпочиваєте сім’єю, але не ідеальні для виконання трюків.

Кожна з перерахованих моделей варта того, щоб ваша дитина на ній каталася. Тож, вибираючи тип самоката, відвідайте сайт Алло в Полтаві ― там зазначено вік, діаметр коліс та інші важливі характеристики. Подаруйте дитині радість.