Ви теж вважаєте, що в житті немає нічого ідеального? Це ви просто не куштували піцу від La П’єц! Ідеально пропечена, із золотистими хрумкими бортиками, в’язким плавленим сиром і приємним ароматом салямі, курки чи прошуто… Піца La П’єц Чернівці https://la.ua/chernivtsy/ – це втілення ваших відвертих гастрономічних бажань. Тільки скажіть, що ви хочете, і ви знайдемо варіант, що задовольнить вас повністю. Або ж приготуємо піцу індивідуально за вашим списком інгредієнтів.

Асортимент La П’єц

Думаєте, всі піци однакові – тісто, сир і ковбаса? Розвіємо ваші стереотипи і доведемо, що піца може мати мільйон відтінків смаку. Так, La П’єц пропонує м’ясні, сирні, рибні, овочеві та, звісно, комбіновані варіанти.

  • Якщо ви полюбляєте різні види м’яса, думаємо, вам сподобається піца “Джавеліна” з куркою і баварськими ковбасками, або авторська “Піца La П’єц”, яка поєднує 4 види м’яса: баварські ковбаски, шинку, салямі й прошуто.
  • Прихильникам сиру радимо скуштувати “Кватро Формаджі” з пармезаном, моцарелою, рікотою та дорблю. 4 види сирів і вишукані нотки свіжої груші приємно вас вразять!
  • Любителям риби ми з гордістю запропонуємо “Аль Сальмоне” з ніжними шматочками філе лосося, моцарелою, кунжутом під соусом бешамель.
  • А тим, хто любить поєднання різних смаків, радимо скуштувати “Карбонару” з шинкою, яйцем і сиром; гостреньку “Діаболу” з ковбасою Пепероні, сиром моцарелою, томатним соусом і перцием чилі.

Не сподобався ніякий варіант? Підберіть свої інгредієнти і ми спечемо ідеальну піцу за вашим рецептом!

Переваги доставки La П’єц

“Та що особливого?! Чергова доставка, як десятки інших у Чернівцях” – подумаєте ви. Проте нам є чим вас здивувати! Ну-у, наприклад:

  • Ми готуємо виключно зі свіжих інгредієнтів! Ніяких протермінованих чи повторно використовуваних продуктів у нас ніколи не було, немає і не буде! Це принципова позиція компанії, якої ми строго дотримуємося з першого робочого дня і до сьогодні!
  • Компанія ретельно підбирала постачальників і виробників, в якості продуктів яких ми впевнені. Також нам важливо, щоб продукти були натуральними та екологічно чистими. Адже крім смаку, ми перед вами відповідаємо і за якість!
  • Про швидку доставку їжі від La П’єц уже чули? До 29 хв в “зелену” зону і до 59 хв у “жовту”. Розподіл Чернівців на зони можна подивитися на нашому сайті https://la.ua/chernivtsy/ чи спитати менеджера по телефону при замолвенні.
  • Безкоштовна доставка – ще одна перевага. Вона діє за умови замовлення від 200 грн і 300 грн у “зеленій” і “жовтій” зоні відповідно.
  • Піцу ми готуємо в печі на дровах за спеціальною технологією, що забезпечує такий глибокий, особливий смак, якого не можна досягти при випіканні у звичайній плиті.
  • La П’єц завжди пропонує клієнтам бонуси, акції, подарунки. Наприклад, кожну третю піцу ми даємо у подарунок. Також даруємо знижку 100 грн за перше замовлення у додатку. Більше крутих бонусів шукайте на сайті.

Працюємо для вас щодня з 10:00 по 22:00!