Війна продовжує забирати життя наших захисників.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

  • У Черкасах відбулися церемонії прощання із загиблими старшим лейтенантом, заступником командира батальйону окремої механізованої бригади Ігорем Душкою та водієм механізованого взводу Олексієм Вишковським.

Душка Ігор Олегович, 1993 року народження, у 2015 році був добровольцем у батальйоні «Айдар», приймав участь у АТО, загинув 20.06.2022 у бою за Батьківщину в результаті обстрілу противником у Луганській області.

Вишковський Олексій Андрійович, 1974 року народження, народився, проживав і працював в місті Черкаси, загинув 22.06.2022 унаслідок артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

  • У Смілі відбулася жалобна церемонія прощання з земляком, капітаном, командиром штурмової роти, штурмового батальйону, Сергієм Білим.

Білий Сергій Олександрович, 1966 року народження, проживав у місті Сміла. Був командиром штурмової роти штурмового батальйону окремого полку «Азов». Розпочинав свій бойовий шлях ще як учасник АТО. Загинув 30.06.2022 у результаті бойових дій під час захисту Батьківщини.

  • До Городищенської громади знову надійшла сумна звістка. Загинув старший стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти Микола Гейко.

Гейко Микола Іванович, 1983 року народження, загинув 26.06.2022 в Донецькій області, захищаючи Батьківщину від окупантів.

Вічна пам’ять і слава Героям!