Вам потрібен лептоп для роботи або для домашнього використання? Настав час придбати дитині власний комп’ютер? Ваша техніка, якою ви користувались, вийшла з ладу та потребує заміни? В кожному випадку зна йти надійне, сучасне та недороге обладнання ви можете на сайті інтернет-магазину GAZIK. В асортименті для вас запропоновані ноутбуки з Європи в Україні, які мають повністю робочий стан, естетичний зовнішній вигляд та доступні ціни.

За відносно невеликі гроші вже сьогодні ви можете купити сучасний лептоп відомої марки — Apple, HP, Lenovo, Dell та не тільки. Постлізингова техніка попередньо перевіряється на наявність недоліків, працездатність. Тому кожна позиція з онлайн-каталогу є справною та придатною для тривалого й інтенсивного використання. Крім того, ви можете змінити та обрати бажану комплектацію, яка вас влаштовує — збільшити обсяг пам’яті, замінити клавіатуру.

Особливості вибору б/в ноутбуків

В асортименті GAZIK представлені ноутбуки, які вже були у використанні. Але техніка належить до бізнес-класу, не використовувалась приватними особами, працювала не більш зазначеного в гарантійних обов’язках терміну. Моделі відрізняються гарним зовнішнім виглядом, ефективною системою охолодження, потужними процесорами. Якщо ви хочете замовити ноутбук, рекомендують враховувати наступні параметри приладів:

  • стан техніки;
  • покоління, кількість ядер, частота процесора;
  • розміри та тип дисплея;
  • стан акумулятора (на скільки батарея є зношеною);
  • обсяг пам’яті;
  • характеристики відеокарти;
  • наявні порти підключення.

Для кожного лептопа з каталогу запропонований гарантійний період.

Стан ноутбука

Основним з критеріїв вибору є стан ноутбука. Він може бути:

  • «А+» — майже нові, в ідеальному стані;
  • «А» — лептопи можуть мати дрібні пошкодження на корпусі (мікроподряпини, потертості), дрібні засвіти на моніторі. Але ці дефекти не впливають на якість роботи та ергономіку приладу;
  • «А-» — косметично задовільний стан, що може мати подряпини, вм’ятини на корпусі, засвіти екрану;
  • «В» — лептопи є прийнятними для користування, але можуть поставлятись з неробочим акумулятором, значними подряпинами, тріснутим корпусом. Це найбільш бюджетні варіанти.

Замовити ноутбук в Україні

Перед тим, як купити ноутбук, оберіть модель, яка вас повністю влаштовує. При цьому враховуйте стан та технічні характеристики приладу, вартість, термін гарантії. Якщо додатково потрібна консультація, зверніться до менеджерів та отримайте професійну допомогу. Оформити замовлення легко на https://gazik.ua/. Доставлення постлізингової техніки виконується по містах України. Зі Львова можливий самовивіз. Оплату приймають різними способами — готівка, банківський переказ. Для гуртових покупців запропоновані приємні знижки.