Подія сталася 22 липня у селі Краснопілка Уманського району. Близько 16:00 години жінка побачила, як на її подвір’я зайшов чоловік, зірвав замок із підсобного приміщення та викрав мотоцикл Futong, який належить її чоловіку. Жінка одразу зателефонувала на спеціальну лінію 102 та передала орієнтування.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Поліцейські реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності №2 та оперативники районного управління швидко встановили та затримали чоловіка у процесуальному порядку. Слідчі вилучили речові докази. 49-річного затриманого, який вже мав судимість за крадіжку, помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику повідомили про підозру у вчиненому злочині. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За скоєне йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Слідство триває.