26 липня близько 08:00 години до Уманського районного управління поліції надійшло повідомлення від 30-річного жителя села Кочержинці Уманського району. Чоловік повідомив про смерть батька. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. При огляді поліцейські виявили на тілі чоловіка численні садна та синці. Слідчі направили тіло чоловіка на судово-медичну експертизу.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

За висновком експерта смерть потерпілого настала внаслідок тяжких тілесних ушкоджень.

Оперативники провели ряд слідчо-оперативних заходів та встановили, що 25 липня 74-річний батько та 30-річний син розпивали алкогольні напої. На ґрунті неприязних відносин між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Син завдав батькові численних ударів по обличчю та тулубу. За кілька годин унаслідок тяжких ушкоджень чоловік помер.

30-річний зловмисник у скоєному зізнався, розповів правоохоронцям, що мав з батьком давній конфлікт на ґрунті побуту. Його затримали у процесуальному порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі провели необхідні процесуальні дії та оголосили зловмиснику про підозру у вчиненому. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.