Китайська компанія, що була створена у 2006 році, поступово стала представляти глобальний бренд, який постачає свою продукцію більш ніж у 60 країн світу. Популярність смартфонів Tecno заснована на застосуванні флагманських технологій та привабливої вартості. Гаджети за середньою ціновою категорією мають стильний дизайн і відмінні технічні характеристики. Розглянемо особливості різних серій смартфонів.

Загальні риси гаджетів Tecno

Незважаючи на відмінності між моделями, практично будь-який смартфон Tecno має такі властивості:

  • великі екрани з діагоналями до 6,9 дюймів за винятком варіантів із серії РОР;
  • пластиковий корпус із вишуканим дизайном;
  • 2 nano-SIM із можливістю використання слота для розширення пам’яті до 128 ГБ;
  • операційна система Android 9 Pi;
  • яскравий спалах для зйомок у темну пору доби.

Для чіткої та яскравої картинки смартфони Tecno комплектуються дисплеями з роздільною здатністю від HD+ до Full HD+. Частота оновлення екрану від 60 до 120 Гц.

Більшість смартфонів бренду випущено на базі процесора MediaTek різних модифікацій із 4 або 8 ядрами. У будь-якому випадку – це якісні чіпи, які вважають за краще встановлювати в гаджети середньої цінової категорії.

Відмінна риса смартфонів Tecno – унікальна оболонка HiOS, яка забезпечує плавність роботи гаджета та своєчасне його охолодження, зручні програми та віджети. Продуктивність також залежить від обсягу вбудованої пам’яті, яка може досягати значень до 128 ГБ та оперативної – до 8 ГБ.

Особливості лінійок смартфонів Tecno

Стратегія компанії — випуск серій гаджетів, кожна з яких відрізняється певною спрямованістю. У таких смартфонах використовуються новітні технології для створення пристроїв із флагманськими характеристиками одного з параметрів:

  • CAMON – недорогі камерофони, в яких якість знімків задовольняє строгих цінителів фото завдяки режиму штучного інтелекту, модулю відмінних камер до 5 компонентів та LED-спалахів;
  • SPARK – молодіжна лінійка з великими та яскравими екранами, потужними спалахами та цікавими забарвленнями корпусів;
  • Pouvoir – ергономічні та функціональні смартфони, спрямовані на автономність завдяки ємним акумуляторам до 7000 мАг.
  • POP – базова компактна модель із потужним продуктивним залізом та відповідними йому параметрами.

Яскравий представник камерофонів – Camon 18P з оптичним зумом, фронтальною камерою на 16 Мп та блоком основної – на 48+2+2 Мп та подвійним спалахом. TECNO Spark 8p (KG7n) 4/128GB NFC – один з найпопулярніших варіантів цієї серії. Вибір залежить від уподобань користувача. У будь-якому випадку покупець отримує якісний смартфон від надійного виробника за доступною ціною.