Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергій Гришко, платниками Черкаської області за січень-липень 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 10,2 млрд грн податків, зборів та платежів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року до бюджетів спрямовано на 1,5 млрд грн, або на 16,8 відс. більше податків, зборів та платежів.

До державного бюджету України сплачено 4,4 млрд грн, що на 590,1 млн грн,  або на 15,7  відс. більше податків, зборів та платежів порівняно з показником за відповідний період минулого року.

Місцеві бюджети Черкаської області отримали 5,8 млрд грн, що на 873,8 млн грн, або на 17,6 відс. більше податків, зборів та платежів порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Також перераховані і спрямовані на забезпечення пенсійного страхування та виконання державних соціальних виплат 5,1 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Порівняно з показником за відповідний період 2021 року внеску перераховано на 1,3 млрд грн, або на 35,7 відс. більше порівняно з показником за відповідний період минулого року.

Сергій Гришко висловив подяку всім платникам податків за вклад в перемогу України та активну громадянську позицію!