Йому назавжди залишиться 22… Сьогодні у Черкасах попрощалися зі справжнім героєм, захисником українського Маріуполя, Олександром Куцоконем.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Він обороняв нашу батьківщину від рашистської орди, проте життя молодого патріота обірвала ворожа куля. Тепер «Арс» став воїном світла і тримає небо над усіма нами разом зі своїми полеглими побратимами.

«Немає таких слів, щоб описати всю біль і скорботу від того, що гине цвіт української нації. І немає такого покарання, яке було б достатнім для рашистських убивць, які порушують не лише закони війни, міжнародне законодавство, Женевську конвенцію, а й усі можливі закони людяності, на яких тримається світ.

На таких, як Олександр Куцоконь, мужніх і незламних захисників Маріуполя, справжніх Велетів Духу, із захопленням дивився весь світ, а російські нелюди здригаються навіть від однієї назви цього сталевого полку – «Азов». Натомість спромоглися тільки на одне – підло вбити військовополонених воїнів, вкотре довівши свою ницість і нікчемність.
Спи спокійно, Герою «Арсе»! На Алеї Героїв, поряд із іншими полеглими захисниками, ти знайшов свій вічний спочинок», – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Вічна пам’ять і слава Герою!