Подія сталася 4 серпня  у селі Охматів Уманського району. Близько 20:00 години до відділу поліції Жашкова надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставили чоловіка з колотою раною живота.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

На місці події працювали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що того дня чоловіки з компанією розпивали алкогольні напої. Між двома товаришами раптово виник конфлікт. 46-річний зловмисник схопив шило та завдав  30-річному опоненту кілька ударів у черевну порожнину. Після чого пішов з місця події. Свідки викликали швидку та поліцію.

Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення Жашківської багатопрофільної лікарні. Зловмисника, який завдав ударів, поліцейські оперативно затримали у процесуальному порядку статті 208 КПК України. Ним виявився раніше неодноразово судимий 46-річний житель села Охматів.

Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва Жашківського відділу Уманської окружної прокуратури, слідчі оголосили зловмиснику про підозру у вчиненому. За клопотанням слідчого суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.